BEJ-1808S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: CEJ-1808S

Еко солвент печатачот CEJ-1808S доаѓа со осум принт глави Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 600 kg
Димензии 320 × 110 × 158 cm
Принт Глава

Осум Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

1830 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 3600 dpi

Брзина на принт

1pass: 300 sqm/h, 2pas: 150 sqm/h

Интерфејс

USB 3.0