BEJ-1804S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: BEJ-1804S

Еко солвент печатачот BEJ-1804S доаѓа со четири принт глави Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 400 kg
Димензии 321 × 97 × 139 cm
Принт Глава

Четири Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

1820 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

4pass: 100 sqm/h, 6pas: 67 sqm/h, 8pass: 47 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0