BEJ-3204S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: BEJ-3204S

Еко солвент печатачот BEJ-3204S доаѓа со четири принт глави Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 700 kg
Димензии 462 × 97 × 156 cm
Принт Глава

Четири Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

3200 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

4pass: 100 sqm/h, 6pas: 75 sqm/h, 8pass: 50 sqm/h

Интерфејс

Lan