GD-1808WS – Еко солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-1808WS

Еко Солвент печатачот GD-1808WS наменет е за печатење на специјални материјали како што се Јога подлога мат, ПВЦ подлога за маса, гумиран под мат, силиконски подлога, ПВЦ пластичен под. Овој печатар доаѓа со 4 до 8 индустриски глави Ricoh Gen5.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1200 kg
Димензии 365 × 245 × 1500 cm
Принт Глава

Четири до Осум Ricoh Gen5 глави

Ширина на принт

1800 mm

Тип на боја

Специјална Еко-пријателска дигитална боја

Капацитет на боја

2,5 лит. Резервоари за боја

Боја

6 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента )

Принт Резолуција

Максимум 1800 dpi

Брзина на принт

Со Осум Глави 4pass: 160 sqm/h, Со Осум Глави 4pass: 6pas: 110 sqm/h, Со Четири Глави 4pass: 80 sqm/h, Со Четири Глави 6pas: 55 sqm/h, Со Шест Глави 4pass: 120 sqm/h, Со Шест Глави 6pas: 80 sqm/h

Интерфејс

Lan