ИНФОРМАЦИИ

ПОДАТОЦИ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

КАРАТ ЛТД ДОО

Ул. Скупи бб , 1000 Скопје, Македонија
Тел. 070/345-332
Е-маил – info@karat.mk

Работно време

Понеделник – Петок: 09:00-17:00
Сабота: 09:00-14:00

КОНТАКТ ФОРМА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ....