Бесплатна достава

Достава со наш превоз

Поддршка

Бесплатна консултација

Обезбеден сервис

Сопствен сервис

Плаќање

Можност за рати

2023

Добредојдовте на презентацијата на компанијата KARAT.

Карат е реномирана компанија која Ви нуди вискоквалитетни Машини за печатење на широк формат, плочасти материјали и текстил, Продукциски машини за печатење, Катери, Ласери, ЦНЦ машини и машини за доработка.

Составена  од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на KARАТ тимот  е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот, континуирана едукација со цел да се биде во чекор со светските трендови и иновации, како и проширување на мрежата на задоволни клиенти. 

ПРОИЗВОДИ

Категории

Сублимација (17)

УВ “Roll to Roll” (12)

УВ “Flatbed” (8)

Еко Солвент (12)

Солвент

ДТФ печатачи (4)

ДТГ печатачи (1)

Латекс (1)

Продукциски (1)

Ласери (9)

Катери (2)

Виткалки (1)

Ламинатори (1)

Преси (1)

Сервис и услуги

KARAT има сопствен тим на сервисери опремени со најсовремени алати со цел брзо и ефикасно дијагностицирање и решавање на проблеми.

Сервисот нуди и услуги за:

  • Испорака на машини
  • Монтажа и инсталација на машини
  • Обука за користење на машини
  • Одржување на машини
  • Техничка поддршка
  • Продажба на резервни делови