GD-3202S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-3202S

Еко солвент печатачот GD-3202S доаѓа со две принт глави Epson DX5 или Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 500 kg
Димензии 474 × 114 × 175 cm
Принт Глава

Две Epson DX5 или Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

3250 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Со DX5 глава Максимум 1440 dpi Со I3200 глава Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

Со DX5 глава 4pass: 33 sqm/h, Со DX5 глава 6pas: 26 sqm/h, Со DX5 глава 8pass: 18 sqm/h, Со I3200 глава 3pass: 62 sqm/h, Со I3200 глава 4pas: 47 sqm/h, Со I3200 глава 6pass: 31 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0 / USB 3.0 / LAN