GD-3203S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-3203S

Еко солвент печатачот GD-3203S доаѓа со три принт глави Epson DX5 или Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1000 kg
Димензии 494 × 113 × 181 cm
Принт Глава

Три Epson DX5 или Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

3250 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Со DX5 глава Максимум 1440 dpi Со I3200 глава Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

Со DX5 глава 4pass: 50 sqm/h, Со DX5 глава 6pas: 39 sqm/h, Со DX5 глава 8pass: 27 sqm/h Со I3200 глава 3pass: 100 sqm/h, Со I3200 глава 4pas: 84 sqm/h, Со I3200 глава6pass: 58 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0 / USB 3.0 / LAN