GD-2004S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-2004S

Еко солвент печатачот GD-2004S е нова генерација на Еко Солвент печатач кој поседува интелигентен систем за отстранување прашина со вшмукување воздух, функции за препознавање гласовен дијалог, систем за далечинско управувањеи други напредни функции. Доаѓа со четири принт глави Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 480 kg
Димензии 286 × 81 × 153 cm
Принт Глава

Четири Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

2000 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

3 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

4pass: 100 sqm/h, 6pas: 67 sqm/h, 8pass: 47 sqm/h

Интерфејс

Lan