GD-5800H – Еко солвент печатач од ролна во ролна наменет за кожа

ШИФРА: GD-5800H

Еко солвент печатачот GD-5800H е мултифункционален печатач, излезот на мастилото е помазен, шарен, уникатна платформа за проширување и систем на појас, приспособливоста на материјалот е пообемна, погодна за некои посебни индустриски апликации и приспособување. Наменет е за печатење на кожа и слични материјали. Доаѓа со две до четири глави Epson DX5.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 700 kg
Димензии 340 × 95 × 133 cm
Принт Глава

Две до Четири Epson DX5 глави

Ширина на принт

1820 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 1440 dpi

Брзина на принт

4pass: 32 sqm/h, 6pas: 26 sqm/h, 8pass: 22 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0