GD-1601S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-1601S

Еко солвент печатачот GD-1601S доаѓа со една принт глава Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 250 kg
Димензии 255 × 80 × 150 cm
Принт Глава

Една Epson I3200-E1 глава

Ширина на принт

1630 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

4pass: 21 sqm/h, 6pas: 15 sqm/h, 8pass: 10 sqm/h

Интерфејс

Lan