GD-1602S/1604S – Еко Солвент печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-1602S/1604S

Еко солвент печатачот GD-1602S доаѓа со две принт глави Epson I3200-E1 а печатачот GD-1604S доаѓа со четири принт глави Epson I3200-E1. Погоден е за печатење на внатрешни печати и долготрајни надворешни знаци, внатрешни и надворешни ПП материјали, винил, внатрешни и надворешни фото харии, автомобилски стикери, голем спекатр на постери за светлосни кутии, канвас, дигитално печатење на текстил, тапети, етикети, постери и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 300 kg
Димензии 301 × 105 × 142 cm
Принт Глава

Две и Четири Epson I3200-E1 глави

Ширина на принт

1650 mm

Тип на боја

Еко Солвент

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

8pass: 21 sqm/h Со Четири Глави 4pass: 85 sqm/h, Со Две Глави 4pass: 43 sqm/h, Со Две Глави 6pas: 30 sqm/h, Со Четири Глави 6pas: 60 sqm/h, Со Четири Глави 8pass: 42 sqm/h

Интерфејс

Lan