ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ)

ШИФРА: GD6132YII
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 750 kg
Димензии 320 × 315 × 90 cm
Јачина на главен мотор

5.5kw

Јачина на мотор на предрежач

0,75kw

Димензии на лизгачки панел

3200x375mm

Дијаметар на главен нож

305mm

Брзина на главен нож

4000/6000 rpm

Дијаметар на пред сечилото

120mm

Дијаметар на осовина на сечило

30mm

Дијаметар на осовина на пред сечило

20mm

Брзина на пред сечилото

8000rpm

Максимална длабочина на сечење

80mm на 45

Maкс. Растојание од нож до ограда

1250mm

Максимална должина на сечење

3100mm

Агол на главен нож

45°-90°

Димензии на пакување

2050x1110x1130mm 3250x425x290mm