ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – GD-S1390

ШИФРА: GD-S1390
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
X. Y површина на сечење

1300x900mm

Моќност на ласер

130W ERF co2 laser tube

Брзина на гравирање

0–1200mm/s

Брзина на сечење

0–600mm/s

Ре- позиционирачка прецизност

±0.01mm

Прецизност за позиционирање

0.01mm

Минимална големина на буква

Англиски 1mm

Интерфејс за комуникација

USB

X.Y Водечки систем

Liner Guide Rails 15mm

Движечки систем

Степер мотор

Контролер систем

RD-V8

Работна маса

Маса со сечила

Оперативен систем

Windows 98, Windows XP, Vista

Интерфејс

ЛЦД екран со УСБ интерфејс

Потрошувачка

≤1500W

Дизајн софтвер

Coreldraw (11/12/X3/X4/X5/X6), AutoCAD(компатибилен); Photoshop

Поддржувачки формат

DXF,AI,PLT,DST,DSB,BMP,JPG,GIF,PNG,MNG итн

Работен напон

AC220V/380V 50-60Hz

Работна околина

Температура: 0C-45C