ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – GD-S4040

ШИФРА: GD-S4040
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
X. Y површина на сечење

400x400mm

Моќност на ласер

50W ласерска цевка

Тип на ласер

Херметичка и одвоена ласерска цевка CO2 со ладење на вода

Брзина на гравирање

0–1200mm/s

Брзина на сечење

0–600mm/s

Ре-позиционирачка прецизност

±0.01mm

Максимална прецизност за скенирање

0.0254mm

Прецизност за позиционирање

0.01mm

Интерфејс за комуникација

USB

Минимална големина на буква

Англиски 1mm

X.Y Водечки систем

Линеарни водечки шини 15mm

Движечки систем

Stepper Motor

Контролер систем

RUIDA system

Разладувач на вода

CW5000 разладувач

Оперативен систем

Windows 98, Windows XP, Vista

Интерфејс

ЛЦД екран со УСБ интерфејс

Потрошувачка

≤1500W

Дизајн софтвер

Coreldraw (11/12/X3/X4/X5/X6), AutoCAD(компатибилен); Photoshop

Поддржувачки формат

DXF,AI,PLT,DST,DSB,BMP,JPG,GIF,PNG,MNG итн

Работен напон

AC220V/ 380V

Вклучена околина

Teмпература: 0°C–45°C, Влажност: 5%-80%