ЦНЦ ПЛАЗМА – GD1530

ШИФРА: GD1530
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Работна површина

1500х3000мм (опционално: работна површина по барање на клиентот)

Брзина на сечење

0-50m/min

Точност на движење

≤0.005mm

Моќност

10KW-12.5KW

Мотор

Степ мотори (опционално: серво мотори)

Драјвер

Leadshine 860 драјвер

Interface

USB

Напојување со плазма

HUAYUAN 120A (опционално: 160А, 200А)

Макс. дебелина на сечење

20мм (huayuan 120А)

Макс. дебелина на сечење со пламен (oпционално)

Голема табла 40мм, Мала табла 100мм

Растојание за подигање на пиштолот

130mm

Преносливост

20mm квадратна водилка

Софтвер

Fastcam

Контролен систем

Starfire

Команда

G Code

Пресекување на воздух

Air/Nitrogen/oxygen

Притисок на гас

0.4-0.8Mpa

Контролер за нерамни лимови

HYDTHC

NW/GW

1200KGS/1300KGS