ЦНЦ ПЛАЗМА – GDM1530

ШИФРА: GDM1530
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Пренослива CNC машина за сечење пламен и плазма

* И пламен и плазма факели за сечење, *Ефективна површина за сечење: 1500x3000mm, *Вгнезден софтвер:STARCAM

Јачина на плазма (изборно)

Huarong LGK63A; со 1 комплет Jiusheng, факел 100 и 7 метри кабел

Работна маса

Масичка за сечење на сечилото со ногарки што се вадат; ефективна работна површина≥1500x3000mm

Бесплатни ПОТРОШУВАЧКИ

CUT100 плазма факел електроди и млазници

Извор на енергија

Плазма секач: 2200V, еднофазен или 380V 3фазен, машина: AC110/220V/50 -60HZ

Процес на сечење

плазма/пламен (кислород+ацетилен, пропан, рачно палење)

Ефективна големина на сечење

1500x3000mm

Дебелина на материјалот

Процес на пламен: 6-150 mm (јаглероден челик) процес на плазма: зависи од моделот на плазма секач (на пр. квалитетна дебелина на сечење од 0,3-12 mm за типот LGK63A)

Брзина на сечење

0-500 mm/min со пламен сечење 0-3500 mm/min со плазма сечење, Вистинската брзина зависи од дебелината на моделот на лим и плазма машина

Брзина на патување без оптоварување

0-4000mm/min

Точност на сечење

±0.5mm

Точност на означување на линијата

±0.2mm

Точност на движењето

±0.2mm