ЦНЦ ФИБЕР ЛАСЕР – GD1530

ШИФРА: GD1530-l
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Макс. работна површина

1500×3000 mm

Дебелина на сечење

0.2-3 mm нерѓосувачки челик / 0.2-6 mm јаглероден челик

Ласерска бранова должина

1064 mm

Ласерска глава

Рајтолова ласерска глава

Ласерска моќност

CW6000 вода за ладење

Водечка шина

Тајван HIWIN 30 mm квадратна шина

XYZ оска на мотор

Јапонски FUSHI servo мотор

Редуктор

Јапонски шимпо редуктор

Систем на подмачкување

Електричен систем за полнење масло

Пропорционален вентил

Јапонски СМЦ

Електронски уред

Japan Omron

Контролен систем

Cypcut ласерски котролер

X,Y-оска на брзина на движење

80 m/мин

X,Y-оска на макс. брзина на сечење

20 m/мин

Мин. ширина на линија на сечење

± 0.02 mm

Точност на позиционирање

± 0.05 mm/m

Брзина на позиционирање

20 m/мин

Потрошувачка на енергија на цела машина

≤ 12KW

Помошен гас за сечење

Кислород, азот и воздух

Работен напон

380V 3PH