ЦНЦ ФИБЕР ЛАСЕР – LF3015E II

ШИФРА: LF3015E II
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1800 kg
Димензии 460 × 245 × 170 cm
Mоќност (опционално)

1000W / 1500W / 2000W

Работна површина

1550x3050mm

Движење на Z оска

80mm

Движење на X оска

1550mm

Движење на Y оска

3050mm

Точност на позиционирање на X / Y оските

±0.03mm

Брзина на движење на X / Y оските

40m/min