МАШИНА ЗА ВИТКАЊЕ ЛИМ – GD67Y 40/2500

ШИФРА: GD67Y 40/2500
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Димензии 270 × 140 × 210 cm
Номинален притисок

400KN

Должина на работна маса

2500 mm

Растојание помеѓу столбовите

2000mm

Длабочина на грло

250mm

Движење

100mm

Јачина на мотор

4kw