ФИБЕР ЛАСЕР – GD20W

ШИФРА: GD20W
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Ласерска моќност

20w

Површина на бележење

110x110mm

Ласерска бранова должина

1064nm

Макс. прецизност на скенирање

8000mm/s

Мин. ширина на линија на сечење

0.01mm

Тип на ладење

Воздушно ладење

Услови за работа

Температура: 0℃-35℃;, Влажност: 0-90%, без кондензација

Работен напон

220V/1KVA

Тежина (нето/бруто)

120kg/170kg