ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – GD6040

ШИФРА: GD-S1390-1
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
X. Y површина на сечење

600x400mm

Моќност на ласер

80W ERF co2 laser tube

Брзина на гравирање

0–1200mm/s

Брзина на сечење

0–600mm/s

Ре-позиционирачка прецизност

±0.01mm

Прецизност за позиционирање

0.01mm

Минимална големина на буква

Англиски 1mm

Интерфејс за комуникација

USB

X.Y Водечки систем

Линеарни водечки шини 15mm

Движечки систем

Stepper Motor

Контролер систем

RD-V8 controller system

Работна маса

Honeycomb table

Оперативен систем

Windows 98, Windows XP, Vista

Интерфејс

ЛЦД екран со УСБ интерфејс

Потрошувачка

≤1500W

Дизајн софтвер

Coreldraw (11/12/X3/X4/X5/X6), AutoCAD(компатибилен); Photoshop

Поддржувачки формат

DXF,AI,PLT,DST,DSB,BMP,JPG,GIF,PNG,MNG итн

Вклучена околина

Teмпература: 0°C–45°C, Влажност: 5%-80%