Graphtec CE7000 – Катер

ШИФРА: CE-7000

Graphtec плотерите за сечење никогаш не престануваат да се развиваат. Серијата катери CE7000 имаат голема ефикасност колку и врвниот модел со висока исплатливост. Подршката ја подобрува работната ефикасност и продуктивност со подобрени спецификации и стандарден софтвер специјализиран за работа со сечење

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 51 kg
Димензии 170 × 115 × 122 cm
Макс. димензија на катирање

1270 mm x 50 m

Макс. брзина на сечење

1000 mm / s