Ricoh Pro L5160e – Латекс печатач од ролна во ролна

ШИФРА: Pro L5160e

Подгответе се за излез со голема брзина и максимално време на работа. Новите латекс печатачи на Ricoh ќе го трансформираат комерцијалното печатење. Со најновите латекс печатачи Ricoh Pro L5160e L5130e, ја подобруваат позиционата прецизност на апликацијата за мастило и воведовме три подредени глави за печатење. Резлтатот е инзворедна висока продуктивност. А механизмот за автоматско бришење и одржување на главите за печатење го одржува печатењето чисто. Овие печатачи користат латекс мастило, со одлична адхезија, минимален мирис и многу ниски емисии на испарливи органски соединенија. Сите печатачи на Ricoh нудат извонредна леснотија на користење и нудат многу повеќе. Тие се справуваат со апликации за печатење широк формат, почнувајќи од големи постери и табли на отворено до банери во продавница, филм за прикажување со позадинско осветлување и друго.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 385 kg
Димензии 330 × 100 × 150 cm
Принт Глава

Три Ricoh Глави

Ширина на принт

1615 mm

Тип на боја

Латекс

Капацитет на боја

Кертриџи од 1200 ml. или 600 ml.

Боја

Бела, Жолта, Зелена, Магента, Портокалова, Циан, Црна

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

46.7 m2

Интерфејс

Lan

Поврзани производи