Автоматски Топол/Ладен Ламинатор

ШИФРА: Ламинатор

Професионален, цврст и робустен ламинатор дизајниран да гарантира секој ден висококвалитетни резултати со голема брзина. Може да подржува големи и тешки ролни со дијаметар до 160 мм благодарение на зголеменото растојание помеѓу валјаците и оските за подршка. Загреан горен валјак со претходно поставена електронска регулација на температурата. Идеален за монтажа на слики на панели дури и со големи димензии, решенија кои се применуваат истовремено со пластична фолија или лепило за еднострана монтажа. Интуитивно поставување параметри благодарение на корисничката контролна табла.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 210 kg
Димензии 200 × 60 × 120 cm
Ролер

Силиконски

Макс. ширина на ламинирањ

1620 mm

Макс. дебелина на ламинирање

35 mm

Максимална температура

60 степени

Поврзани производи