3Д Виткалка за букви

ШИФРА: 3Д Виткалка

3Д Виткалката за букви е компјутерски контролирана машина создадена за да подржува производство на канали за букви. Предноста на оваа машина се способноста за правење кривини, свиткување на профилот (без засекување) и сечење. Машината е дизајнирана за изработка на канали за букви од 25-30 цм ( во зависност од стилот на буквите) до висина од 140 см. 3Д виткалата за букви работи со 3Д профили широки до 140 мм. Главна задача на машината е формирање на профили во која било форма и зголемување на нивниот квалитет, истовремено скратување на производството на канали за букви.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 390 kg

Поврзани производи