Ricoh C5300S – Продукциски колорен печатар

ШИФРА: C5300S

Ricoh Pro C5300S играден како решение со вистинска големина, комбинира висококвалитетни бои, исклучително ракување со медиите, моќни перформанси и низа опции за завршна обработка. Со професионални брзини и напредни технологии, тие испорачуваат целосен пакет. И сето тоа доаѓа во компактен отпечаток. Успехот на вашиот бизнис зависи од технологијата што може да ви помогне да ги постигнете вашите цели за продуктивност и профит. И ви треба висок квалитет и излез што ги задоволува барањата на вашите најважни клиенти, Ricoh C5300s серијата брилијантно ги испорачува и двете.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 262 kg
Димензии 146 × 88 × 165 cm
Излезна брзина

65 ppm

Капац. на складирање хартија

3850 табаци

Боја

Жолта и Црна, Магента, Циан

Макс. волумен на печатење

150.000

Големини на хартии

Прва фиока: А4, 2-3 фиока: 100 x 139.7 mm до 330 mm x 487.7 mm

Време на загревање

Помалку од 120 секунди

Поврзани производи