GD-6000A UV – УВ печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-6000A UV

Уникатното комбинација белa + колор боја го олеснува ефектот на повеќеслојното сликање за 3D текстура. Со изразен визуелен ефект, се препорачува за репродукција на маслени бои на различни површински текстури. Опремен со 6 индустриски глави Ricoh G5i. Популарно за: повеќеслојно сликање со 3D текстура, предно и задно осветлено платно или филм, транспарентен филм, проѕирен филм, налепница за автомобил итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 380 kg
Димензии 335 × 75 × 136 cm
Принт Глава

Шест Ricoh Gen5i Глави

Ширина на принт

1750 мм

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 9 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента, Светло Жолта, Светло Црна, Бела )

Принт Резолуција

Максимум 1800 dpi

Брзина на принт

2 mm texture effect: 4 sqm/h

Интерфејс

Lan

Карактеристики