G8080-UV – УВ печатач од ролна во ролна

ШИФРА: G8080-UV

Ув модел на печатач од ролна во ролна опремен со Три до Девет индустриски глави за печатење, што го прави вашето најдобро оружје за подобрување на профитните маржи со неговиот излез со голема брзина. Апликации: Постери за светлосни кутии, приспособени налепници за автомобил, ткаенина за позадини на ѕидови, печатење на златна и сребрена хартија, печатење на кожа, печатење на кутии за подароци од висока класа, печатење на пакувања за храна, печатење на етикети, печатење на оперативниот панел и прекинувач итн. .

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 950 kg
Димензии 352 × 105 × 152 cm
Принт Глава

Три до Девет Ricoh Gen5 Глави

Ширина на принт

2000 мм

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 8 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

720x1200dpi : 30 sqm/h, 720x600dpi : 42 sqm/h, 720x900dpi : 36 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0

Карактеристики