G4080-UV – УВ печатач од ролна во ролна

ШИФРА: G4080-UV

Ув модел на печатач од ролна во ролна опремен со Две, Три или Четири индустриски глави за печатење, што го прави вашето најдобро оружје за подобрување на профитните маржи со неговиот излез со голема брзина. Апликации: Постери за светлосни кутии, приспособени налепници за автомобил, ткаенина за позадини на ѕидови, печатење на златна и сребрена хартија, печатење на кожа, печатење на кутии за подароци од висока класа, печатење на пакувања за храна, печатење на етикети, печатење на оперативниот панел и прекинувач итн. .

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 380 kg
Димензии 319 × 75 × 1360 cm
Принт Глава

Две, Три или Четири Ricoh Gen5 Глави

Ширина на принт

1800 мм

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 8 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

Draft Model: 38 sqm/h, Production Model: 31.2 sqm/h, Quality Model: 23 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0

Карактеристики