GD-2000 UV – УВ печатач од ролна во ролна

ШИФРА: GD-2000 UV

Ув модел на печатач од ролна во ролна опремен со Две глави за печатење Epson I1600-U1, 3.5 пиколитри ултра мали капки на боја. Лесен печатач со компактен дизајн и големина го заштедува работниот простор на вашата работилница. Апликации: Постери за светлосни кутии, приспособени налепници за автомобил, ткаенина за позадини на ѕидови, печатење на златна и сребрена хартија, печатење на кожа, печатење на кутии за подароци од висока класа, печатење на пакувања за храна, печатење на етикети, печатење на оперативниот панел и прекинувач итн. .

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 240 kg
Димензии 259 × 69 × 148 cm
Принт Глава

Две Epson I1600-U1 Глави

Ширина на принт

1600 mm

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

500 мл. Резервоари за боја

Боја

До 5 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

720x900dpi: 21 sqm/h

Интерфејс

Lan

Карактеристики