M3200-UV – УВ печатач од ролна во ролна

ШИФРА: M3200-UV

Индустрискиот УВ печатачот M3200-UV доаѓа со можност од 4 до 12 принт глави Ricoh Gen5 или Ricoh Gen6. M3200 UV овозможува да се направи висококвалитетен дизајн на најисплатлив начин. Широки апликации во светлечки кутии, мека фолија, 3P ткаенина, винил, светол филм, тапет, ѕидна ткаенина, платно, свилена ткаенина, кожа итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1850 kg
Димензии 596 × 92 × 172 cm
Принт Глава

Од Четири до Дванаесет Ricoh Gen5 или Gen6 глави

Ширина на принт

3200 мм

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1 лит. Резервоари за боја

Боја

До 8 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

Draft Model: 63 sqm/h, Production Model: 50 sqm/h, Quality Model: 35 sqm/h

Интерфејс

USB 3.0

Карактеристики