M2030-UV – УВ печатач со рамно лежиште за печатење

ШИФРА: M2030-UV

Ув печатачот М2030UV е печатач со рамно лежиште за печатење погоден за плочести материјали. Овој печатач доаѓа со можност од 3 до 12 принт глави Ricoh Gen5. Може да се печати два типа на материјали: Крути и Флексибилни. Под Крути материјали се подразбира Стакло, Метал, Керамички плочки, Акрилни плочи, Плексиглас, дрво, Пластика, Алуминиум, Картонски плочи, Пенасти Плочи, комоситни панели, Иверица и други. Под Флексибилни материјали се подразбира Текстил, Канвас, Кожа, Винил, Хартија и други.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 3000 kg
Димензии 320 × 300 × 169 cm
Принт Глава

Од Три до Дванаесет Ricoh Gen5 глави

Ширина на принт

2000 mm x 3000 mm

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 6 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

Draft Model: 24 sqm/h ( Пример земен со 3 глави ), Production Model: 15 sqm/h ( Пример земен со 3 глави ), Quality Model: 12 sqm/h ( Пример земен со 3 глави )

Интерфејс

USB 3.0