GD-1800H – Хибриден УВ печатач комбиниран со рамно лежиште за печатење и од рона во ролна

ШИФРА: GD-1800H

Хибридниот печатач GD-1800H e печатар со интегриран систем за напојување на медиуми со ремен и рамно лежиште и е компетентен да печати и ролни и крути медиуми. Преклопената рамка за продолжување исто така заштедува простор и трошоци. Независната проширена платформа може да прими повеќе материјали. Системот за зафаќање на воздушното вратило прави постабилно собирање хартија. Овој печатар доаѓа со 3 до 9 индустриски глави за печатење Ricoh Gen5 ili Gen6.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 800 kg
Димензии 360 × 115 × 140 cm
Принт Глава

Од Три до Девет Ricoh Gen5 или Gen6 глави

Ширина на принт

1800 mm x 1000 mm

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

2,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 8 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Светло Циан, Светло Магента, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

4pass: 32 sqm/h, 6pas: 26 sqm/h, 8pass: 15 sqm/h

Интерфејс

USB2.0 / USB3.0