GD-6042UV – УВ печатач со рамно лежиште за печатење

ШИФРА: GD-6042UV

Ув принтеорт GD-6042UV е прилагоден печатач за пренос на етикети од трансферен филм. Доаѓа со две глави Epson I1600-U1. Овие етикети може да се пренесат на различни материјали како што се пластика, стакло, метал, керамика, кожа, дрво и други меки и тврди материјали.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 200 kg
Димензии 177 × 93 × 142 cm
Принт Глава

Две глави Epson I1600-U1

Ширина на принт

600 mm x 420 mm

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

500 ml. Резервоари за боја

Боја

До 6 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

Димензија на трасферен филм А2 може да се испечати за 5 минути во резолуција 720х900dpi

Интерфејс

Lan