CR-3200 UV PLUS – УВ печатач со голема брзина од ролна во ролна

ШИФРА: CR-3200 UV PLUS

Со Led UV технологијата за стврднување, CR-3200 UV PLUS е еден од најконкурентните UV печатачи од ролна во ролна што се карактеризира со одличен квалитет, висока стабилност и лесно ракување. CR-3200 UV PLUS овозможува да се направи висококвалитетен дизајн на најисплатлив начин. Широки апликации во светлечки кутии, мека фолија, 3P ткаенина, винил, светол филм, тапет, ѕидна ткаенина, платно, свилена ткаенина, кожа итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1200 kg
Димензии 541 × 120 × 157 cm
Принт Глава

Четири, Пет или Шест Ricoh Gen5 Глави

Ширина на принт

3200 мм

Тип на боја

Ув Лед Бои

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

До 6 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела, Лак )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

720x1200dpi : 24 sqm/h, 720x600dpi : 56 sqm/h, 720x900dpi : 38 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0

Карактеристики