GD3206-TX – Индустриски Сублимациски печатач

ШИФРА: GD3206-TX

Печатачот за сублимација и директно на текстил се примери за експертизата и инженерството на Грандо. Врвни перформанси, Сигурни и Прецизни.
Со печатачот од серијата Грандо, можете да го максимизирате производство, истовремено контролирајќи го квалитетот и минимизирајќи ги трошоците за убава мека ознака, облека и предмети за внатрешен декор што ќе го издвојат вашиот бизнис од конкуренцијата. Широки апликации во облека, ткаенини за украсување на домот, платнени торби, знамиња, текстилни гаџети итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 900 kg
Димензии 462 × 110 × 158 cm
Принт Глава

Шест I3200 Глави

Ширина на принт

3200 мм

Тип на боја

Мастилни Сублимациски Бои

Капацитет на боја

4*4 CISS

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна ), 6 бои и 8 бои изборно

Принт Резолуција

Максимум 2400 dpi

Брзина на принт

1pass(360x1200dpi):320 sqm/h, 2pass(360x2400dpi): 165 sqm/h, 3pass(720x1800dpi): 110 sqm/h

Интерфејс

USB 3.0

Карактеристики