GD-6202/6204 – ДТФ печатач за текстил

ШИФРА: GD-6202/6204

Моделите GD-6202/6204 се ДТФ печатари ( Директ Трансфер Филм ) се наменети за широк спектар на текстилната индустрија. Револуционерни печатачи на кои се печати директ трансфер филм и се пренесува на текстил со помош на топлинска преса. Голема колорност и зголемена продуктивна брзина го унапредуваат производството на текстилните производи како што се Маици, Дуксери, Тренерки, Работна Опрема, Персонализирани Торби и друго. Овој печатар доаѓа со две или четири глави Epson I3200-A1.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 290 kg
Димензии 364 × 121 × 134 cm
Принт Глава

Две или Четири Epson I3200-A1 глави

Ширина на принт

620 mm

Тип на боја

Пигментна трансфер боја

Капацитет на боја

1,5 лит. Резервоари за боја

Боја

5 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела )

Принт Резолуција

Максимум 1800 dpi

Брзина на принт

Со Две Глави 4pass: 10 sqm/h, Со Две Глави 6pas: 7 sqm/h, Со Четири Глави 4pass pas: 14 sqm/h, Со Четири Глави 4pass: 20 sqm/h

Интерфејс

Lan

Карактеристики