GD-3002 DTF – Мини ДТФ печатач за текстил

ШИФРА: GD-3002 DTF

Моделот GD3002DTF е ДТФ печатар ( Директ Трансфер Филм ) наменет за широк спектар на текстилната индустрија. Револуционерни печатачи на кои се печати директ трансфер филм и се пренесува на текстил со помош на топлинска преса. Голема колорност и зголемена продуктивна брзина го унапредуваат производството на текстилните производи како што се Маици, Дуксери, Тренерки, Работна Опрема, Персонализирани Торби и друго. Овој печатар доаѓа со две глави Epson F1080.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 185 kg
Димензии 185 × 60 × 55 cm
Принт Глава

Две Epson F1080 глави

Ширина на принт

320 mm

Тип на боја

Пигментна трансфер боја

Капацитет на боја

500 мл. Резервоари за боја

Боја

5 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела )

Принт Резолуција

Максимум 1440 dpi

Брзина на принт

1 sqm/h, 5 sqm/h, Со Две Глави 4pass: 7, Со Две Глави 6pass: 5

Интерфејс

Lan

Карактеристики