DTG4050 – Директно на текстил

ШИФРА: DTG4050

Моделот DTG405 служи за печатење директно на текстил и наменет e за широк спектар на текстилната индустрија. Голема колорност, одличен квалитет и брзата изработка го унапредуваат производството на текстилните производи како што се Маици, Дуксери, Тренерки, Персонализирани Торби и друго. Овој печатар доаѓа со две глави Epson I1600 и I3200.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 200 kg
Димензии 157 × 100 × 94 cm
Принт Глава

Две Глави Epson I1600 и I3200

Ширина на принт

400 х 500 mm

Тип на боја

Пигментна трансфер боја

Капацитет на боја

500 мл. Резервоари за боја

Боја

5 Бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна, Бела )

Принт Резолуција

Максимум 1200 dpi

Брзина на принт

А3 формат слика ја печати за 2 минути

Интерфејс

Lan

Карактеристики

Поврзани производи