Топлинска преса

Топлинска преса со Премиум Квалитет, покриена со тефлонски слој. Слојот од силиконска подлога и сунѓереста подлога обезбедуваат повеќе рамно и рамномерно притискање и спречуваат да го изгорите вашиот винил.
– Димензија на подлога на преса: 38 мм х 38 мм
– Рачно затворање и отворање.

Категорија:
Карактеристики

Поврзани производи