ОТПРАШУВАЧ – GD9030

ШИФРА: GD9030
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 70 kg
Димензии 120 × 56 × 53 cm
Моќност

3kW

Напон / фреквенција

380V/трофазна

Волумен на воздух

3150m³/hr

Дијаметар на дупки за вшмукување

φ10cm x 3 парчиња

Дијаметар на вреќа

φ480mm x 4 парчињ