МАШИНА ЗА ОБРАБОТКА НА КАРТОН – GD2560

ШИФРА: GD2560
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 1400 kg
Димензии 290 × 140 × 245 cm
Макс. димензија на картон

2200x2700mm

Моќност

3kw 3Фази

Димензија на површина за сечење

2500x6000mm

Брзина

0-10пати/min