ЦНЦ РУТЕР – GD1530

ШИФРА: GD1530-R
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Работна површина

1500x3000mm (опционално – димензии по барање на клиентот)

Движење на Z оска

170mm (опционално – 200mm, 300mm, 400mm)

Вид на мотори за движење

Степ мотори (опционално – серво мотори)

Моќност на главен мотор

6kw (опционално – 3kw, 9kw)

Тип на ладење на главен мотор

Воздушно (опционално – водено)

Тип на работна површина

Вакум табла (опционално – алуминиумска т-слот табла)

Моќност на вакум пумпа

7.5kw (опционално – 5.5kw, 11kw)