ЦНЦ РУТЕР – GD8080

ШИФРА: GD8080
  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
Категорија:
Дополнителни информации
Работна површина

X:800mm Y:800mm Z:90mm

Големина на рамка

1116x1066x379 mm

Материјал

Јаглероден челик, легура на алуминиум

Осовина

Стандард: 300 W осовина

Напојување

48v500w+24v100w

Софтвер

Candle+GRBL

Возачки единици

Временски ремен на макара 2GN

Систем за поддршка

Windows xp: windows7 windows8: Windows10