GD3203-TX (DX5) – Сублимациски печатач

ШИФРА: GD3203-TX-DX5

Печатачот за сублимација и директно на текстил се примери за експертизата и инженерството на Грандо. Врвни перформанси, Сигурни и Прецизни.
Со печатачот од серијата Грандо, можете да го максимизирате производство, истовремено контролирајќи го квалитетот и минимизирајќи ги трошоците за убава мека ознака, облека и предмети за внатрешен декор што ќе го издвојат вашиот бизнис од конкуренцијата. Широки апликации во облека, ткаенини за украсување на домот, платнени торби, знамиња, текстилни гаџети итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 500 kg
Димензии 462 × 97 × 156 cm
Принт Глава

Три Dx5 Глави

Ширина на принт

3200 мм

Тип на боја

Мастилни Сублимациски Бои

Капацитет на боја

4*4 CISS, 6*6 CISS ( 6 бои ), 8*8 CISS (8 бои)

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна ), 6 бои и 8 бои изборно

Принт Резолуција

Максимум 1440 dpi

Брзина на принт

4pass(720x720dpi): 50 sqm/h, 6pass(720x1080dpi): 39 sqm/h, 8pass(720x1440dpi): 27 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0

Карактеристики