GD1802-FP (DX5) – Сублимациски печатач за директен принт на текстил

ШИФРА: GD1802-FP-DX5

Печатачот за сублимација и директно на текстил се примери за експертизата и инженерството на Грандо. Врвни перформанси, Сигурни и Прецизни.
Со печатачот од серијата Грандо, можете да го максимизирате производство, истовремено контролирајќи го квалитетот и минимизирајќи ги трошоците за убава мека ознака, облека и предмети за внатрешен декор што ќе го издвојат вашиот бизнис од конкуренцијата. Широки апликации во облека, ткаенини за украсување на домот, платнени торби, знамиња, текстилни гаџети итн.

Категорија:
Дополнителни информации
Тежина 650 kg
Димензии 377 × 85 × 179 cm
Принт Глава

Две DX5 Глави

Ширина на принт

1800 мм

Тип на боја

Мастилни Сублимациски Бои

Капацитет на боја

4*4 CISS, 6*6 CISS ( 6 бои ), 8*8 CISS (8 бои)

Боја

4 бои ( Циан, Магента, Жолта, Црна ), 6 бои и 8 бои изборно

Принт Резолуција

Максимум 1440 dpi

Брзина на принт

4pass: 31 sqm/h, 6pas: 21 sqm/h, 8pass: 17 sqm/h

Интерфејс

USB 2.0

Карактеристики